Reviews

Zelf een review achterlaten
Wij horen graag wat uw mening is over uw ervaringen bij Ralf Kappers.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 12 reviews
by Nikki Hoebergen on Ralf Kappers
Super!!

Ik ben deze week voor het eerst bij Ralf geweest. Ik had vantevoren verschillende kapsalons gebeld voor mijn krullen. Twee van de kapsalons stuurde mij door naar Ralf omdat ik krullen heb. Ik ben eerst binnen gelopen voor advies. Een dag later werd ik geknipt. Met als eindresultaat een geweldig kapsel waar ik echt super blij mee ben!!! Ze zijn vriendelijk en er werd uitstekend naar mijn wensen geluisterd! Top!!

by Daniela on Ralf Kappers
Great hairdressers

I have dyed my hair at the salon and I am very happy of the result and of the service.I warmly recommend this place!

by Suzanne on Ralf Kappers
Heel erg fijn

Afgelopen week ben ik voor het eerst bij deze kapsalon geweest. Ze namen erg de tijd voor je, waren vriendelijk en gaven eerlijk en goed advies. Ik ben erg goed geknipt. Mijn krullen vallen nu weer erg mooi.

by Sylwia on Ralf Kappers

Fantastische service, goed persoonlijk advies, ontzettend mooi geknipt en geverfd en zeer voorzichtig behandeld vanwege gevoelige hoofdhuid. Ben nog nooit zo content weggegaan van de kapper.

by koen on Ralf Kappers

vandaag geweest voor een nieuw kapsel vanwege een trouwerij.
uitstekende service en uitleg over hoe en waarom alles gebruikt word, het advies voor voor het nieuwe kapsel was eerlijk en echt heel goed uitgelegd.
er word veel aandacht aan je besteed.
zeer vriendelijk en proffesioneel personeel.
ik kom zeker voortaan terug!

by Bas on Ralf Kappers

Ik ben al een aantal jaar klant en heb nog bij geen een kapper zo'n warm onthaal gehad telkens weer! Ze zijn erg goed in hun vak en kun je met een gerust hart je haar toevertrouwen. Kortomschreven: modern, warm, mooi, gezellig, erg vriendelijk, professionele kapper! Een echte aanrader!!!

by Valerie on Ralf Kappers

Ik ben dit najaar voor de tweede keer bij Ralf in Tilburg geweest. Nadat ik de vorige keer na een goed advies heel mooi was geknipt en gekleurd ging ik terug. Deze keer nam ik mijn haarkleur een tint lichter. Dit bleek geen goed idee want het pakte veel te licht uit. Dit was voor mij na mijn enthousiasme van de vorige keer een teleurstelling. Ik besloot meteen aan de bel te trekken en mocht de volgende dag terugkomen voor een nieuwe verfbeurt. Maar wat een pech... M'n haar sloeg vervolgens dof uit. De kapster gaf eerlijk aan dat ze dit resultaat niet goed vond en wilde mij met een tevreden gevoel de salon uit laten gaan. Vervolgens is mij een derde verfsessie aangeboden en ben ik uiteindelijk met een mooie kleur en een glimlach weggegaan. Wat een top service en aandacht voor mij als klant! Dit getuigt ervan dat Ralf kappers echt gaat voor kwaliteit en klanttevredenheid.

by Linda on Ralf Kappers

Mooie en ruime salon, frisse uitstraling en kundig, professioneel en zeer vriendelijk personeel. Heerlijke hoofdmassage en ook voor epileren etc kan je hier terecht. Je loopt dus altijd tip top naar buiten! Voor mij geen andere kapsalon meer!

by Brigitte on Ralf Kappers

Vandaag voor de tweede keer bij kapper Ralf Tilburg geweest. Erg prettig geholpen, luisteren goed naar je wensen. Voeren het super uit! Bedankt!

by martine on Ralf Kappers

Top kapsalon van Ralf Kappers in Dongen!
Mooie salon, comfortabel, schoon, goed advies, lekkere koffie en top kappers! Tamara, de eigenaresse, is een fantastische kapster met veel ervaring en een goede kijk op wie je bent en wat je wil/bij je past. Het andere personeel is ook vriendelijk en erg behulpzaam. Ook al moet ik er 45min voor rijden, ik ga niet naar een ander. Ik ben enorm tevreden!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»